1. Προϊόντα
  2.   Aspose.OCR

Μεταφράζοντας το κείμενο: Μετατροπή Σαρώσεων και Φωτογραφιών σε Κείμενο με το Πακέτο Aspose.OCR API για το .NET.

Ενσωματώστε αρμονικά την αναγνώριση εικόνων στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας ή στην ιστοσελίδα σας. Εξάγετε κείμενο από σάρωση, στιγμιότυπα οθόνης ή φωτογραφίες smartphone με λιγότερο από 10 γραμμές κώδικα.

Το Aspose.OCR είναι ένα ισχυρό και ακριβές, αλλά εύχρηστο API αναγνώρισης οπτικών χαρακτήρων (OCR) που σας επιτρέπει να προσθέσετε αναγνώριση εικόνας σε οποιαδήποτε εφαρμογή επιφάνειας εργασίας ή διαδικτύου. Μπορεί να εξάγει κείμενο από σάρωση, στιγμιότυπα ή ακόμα και φωτογραφίες smartphone στις πιο δημοφιλείς μορφές σε λιγότερο από 10 γραμμές κώδικα χωρίς να ανησυχείτε για περίπλοκους υπολογισμούς, μηχανική μάθηση, νευρωνικά δίκτυα και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες.

Aspose.OCR Πρόσθετα: Μόνο $99!

Aspose.OCR

Εύρεση Κειμένου Εικόνας για .NET

Αναζητήστε κείμενο μέσα σε εικόνες με αυτό το πρόσθετο OCR του .NET. Αναγνωρίστε τις διαφορές στα κείμενα των εικόνων εύκολα, ανεξάρτητα από στυλ, ανάλυση, γραμματοσειρά, μορφότυπο, ή άλλους παράγοντες.

Aspose.OCR

Φωτογραφία σε κείμενο για .NET

Εξαγάγετε κείμενο από φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με κάμερα ή smartphone. Οι προηγμένοι φίλτροι προεπεξεργασίας του Aspose.OCR εξασφαλίζουν την ακριβή εξαγωγή από περιστραμμένες, παραμορφωμένες και θολές εικόνες χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ακρίβεια αναγνώρισης.

Aspose.OCR

Μετατροπή σάρωσης PDF σε κείμενο για .NET

Εξάγετε κείμενο από σαρωμένα PDF ή μετατρέψτε τα σε εύριστα έγγραφα. Διαβάστε οποιαδήποτε διάταξη και στυλ, ορίστε με ακρίβεια τη δομή του κειμένου και των πινάκων. Διατηρήστε τις αρχικές εικόνες στο παρασκήνιο για τη διατήρηση περιεχομένου. Aspose.OCR - Η λύση εξαγωγής κειμένου PDF για το .NET.

Aspose.OCR

Σάρωση σε Κείμενο για .NET

Εξάγετε κείμενο από εικόνες με μεγάλες ποσότητες δομημένου κειμένου, όπως σάρωση συμβολαίων, συμφωνιών, σελίδες βιβλίων, άρθρα, εφημερίδες και άλλα. Επιτύχετε ακριβή αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένης της πολυστηληκής διάταξης, με το Aspose.OCR.

Aspose.OCR

Πίνακας σε Κείμενο για .NET

Εξάγετε κείμενο από σαρωμένους ή φωτογραφημένους πίνακες. Ανιχνεύετε με ακρίβεια τη δομή των πινάκων, εξάγετε κείμενο από τα κελιά και το οργανώνετε σε αναζητήσιμα και επεξεργάσιμα φύλλα εργασίας. Aspose.OCR - Η λύση σας για την εξαγωγή κειμένου από πίνακες στο .NET.

Aspose.OCR

Τιμολόγιο σε Κείμενο για .NET

Μετατρέψτε σάρωσης ή φωτογραφημένων τιμολογίων σε κείμενο και στείλτε τα αποτελέσματα σε λογιστικά προγράμματα, βάσεις δεδομένων ή τράπεζες χωρίς χειροκίνητη επαναπληκτρολόγηση. Μειώστε τον αριθμό των ανθρώπινων λαθών, βελτιώστε την ασφάλεια και βελτιστοποιήστε τους χρόνους επεξεργασίας των τιμολογίων.

Τι λένε οι άνθρωποι

Μην περιορίζεστε μόνο στα λόγια μας. Δείτε τι λένε οι χρήστες για τα APIs μας.

 
 
Ελέγξτε ιστορίες επιτυχίας
 Ελληνικά